+36 70 948 1765 / alkatresz@tarsazalkatreszben.hu

Szállítási feltételek


Csomag átvétele

NORMÁL CSOMAG ESETÉBEN:
A GLS Futároknál készpénzben, vagy bankkártyával lehet kiegyenlíteni az utánvételi összeget.
A fizetés a következő hitelkártyával vagy betéti kártyával teljesíthető: MasterCard, Maestro, Visa, American Express.

A megrendelt termékeket biztonságosan csomagolva szállíttatjuk ki. Így a megrendelt termékek szállítás közben nem sérülhetnek.
Kérjük amikor megkapja a csomagot, ellenőrizze, hogy a csomagolás sértetlen-e?
Amennyiben mégis külsérelmi nyomokat lát átvételkor a csomagoláson, abban az esetben vettessen fel a futárral jegyzőkönyvet a sérülés nagyságáról, milyenségéről. Amelynek egy példánya Önnél marad a másik példány a futárnál.
Amennyiben a sérülés nagymértékű azt átvétel nélkül kell visszaküldeni.
Kérjük a csomagot kisebb sérülés esetén, vegye át, és együtt állapítsák meg a keletkezett kárt, lehet hogy csak a csomagolásban keletkezett kár az árúban nem.

Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és az árú átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a Futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.

Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv hiányában nem áll módunkban elfogadni. A Cégünk által tévesen kiküldött termékek szállítási költsége Minket Eladókat terhel. 
Szállítási feltételek: Csak Magyarország területén szállítattunk.
A csomagokat a  GLS Futárszolgálat munkatársai munkanapokon 8-17 óra között, szállítják ki. A kiszállítás előtt megadott mobil telefonszámra a GLS sms-t küld amiben 3órás intervallumú kiszállítási időt adnak meg. A csomagot az  átadásunkat következő munkanapon kézbesítik.  
A GLS Futároknál készpénzben vagy bankkártyával lehet kiegyenlíteni az utánvételi összeget. A fizetés a következő hitelkártyával vagy betéti kártyával teljesíthető: MasterCard, Maestro, Visa, American Express.
A GLS csomagküldő futárszolgálat E-mail-al rendelkező rendeléseknél E-MAIL-BAN értesíti a csomag feladásáról, a csomagszámról, a kiszállítás időpontjáról. Mobiltelefonszám megadásakor a GLS csomagküldő szolgálat SMS-t küld a kiszállítás időpontjáról. Az E-mailben és SMS-ben jelzett napon várhatja a futárt munkaidőben. Sikertelen kézbesítés esetén a futár értesítést hagy a megadott szállítási címen, és a két következő munkanapon megkíséreli a kézbesítést. Készpénzfizetési számla lekönyveléséhez a futár által kitöltött Átvételi elismervényt csatolni kell a Készpénzfizetési számlához.
GLS csomagpontra is tudjuk küldeni a csomagokat.
GLS csomagpont lista: https://gls-group.eu/HU/media/downloads/Overview_ParcelShop_20180719-download-42063.pdf 

MOBILGARÁZS ÉS KUTYAKENNEL:
Szállítás 26-28 t gépjárművekkel történik a termékek nagy mérete és súlya miatt. Kiszállítás hétfő-pétek napokon, 7:00-20:00 közötti időszakban. Fizetés utalásos formában.